Category: bilder
2012-06-30 / 22:55:12

Mer bilder från Disneyland


2012-06-30 / 22:54:45

Justin vs. Harry: Vem har snyggast hår? RÖSTA!


Klicka HÄR eller på bilden för att komma till popcrush's omröstning!
Vem har snyggast hår? Harry Styles eller Justin Bieber? 

Category: News!
2012-06-30 / 22:54:21

Justin har inga planer för ett samarbete med The Wanted


Även om det pratades kring en möjlig duett mellan Justin Bieber och pojkbandet The Wanted, så avslöjar Justin Bieber att han inte har några planer att spela in nytt för stunden. I en intervju med We Love Pop magazine, säger 18-åringen, "Alltså de har spelat in massor med bra låtar som Scooter spelat för mig och jag kan inte vänta tills jag får höra deras nya album. Det borde bli intressant. Men vi har precis avslutat inspelningen av mitt egna album, så jag tror att jag har haft nog med inspelningstid för de nästa 6 åren."

Justin som släppte hans nya album "Believe" den 19 juni är fortfarande #1 på the Billboard Album Charts. 'One less lonely girl' sångaren har istället gjort planer om att göra en duett med rivalerna One Direction. Vi kommer kanske se ett samarbete mellan Justin Bieber och One Direction på deras nya album.

Tidigare i en intervju, avslöjade Justin möjligheten, "One Direction killarna är jättebra. Vi har väldigt kul när vi är tillsammans. De kom tidigare till mitt hus och vi chillade bara vid poolen, lyssnade på musik. Vi pratade om att ha ett samarbete genom en sång på deras nya album. Det kommer bli jättebra!"

Nåväl, vilket samarbete som helst med Justin Bieber skulle verkligen vara coolt för hans fans. Kanske en duett med hans flickvän Selena Gomez som troligen skulle vara grädden på moset.
-Justindrewbieber


Category: News!
2012-06-30 / 22:53:51

"Believe", #1 World Charts


"Believe" debuterar som 1# på the World charts med 589,000 kopior sålda!

Category: News!
2012-06-30 / 22:53:22

Justin väntar fortfarande på ett riktigt "heartbreak"


Förhållanden är som trådar, de kan lätt gå sönder. Men till skillnad från andra har Justin Bieber ännu inte upplevt ett riktigt heartbreak (krossat hjärta). Den 18-åriga sångaren som just nu är i ett förhållande med Disney stjärnan Selena Gomez väntar fortfarade på den där känslan av ett avslutat förhållande. Fans, var bara lugna, det finns ingen anledning för en upplösning!

Nyligen i en intervju, förklarar 'baby' sångaren. "Jag tror jag haft det till en liten mängd (heartbreak)... men inte egentligen. Jag är fortfarande ung... jag växer, ni vet? Det finns bara en gång... tiden får bestämma." När det gäller hans relation med Selena Gomez, verkar allt vara bra mellan dem. Bieber måste nyligen ha inskaffat miljoner med pojkvän poäng när han personligen mötte Selena Gomez på Toronto flygplats. Snart efter återföreningen åkte paret på en helikopter tur i Kanadas himmel.

När man talar om Selena och vad hans fans tyckte om honon, Bieber flödade. "Hur är det att vara kär? Det känns bra. Om du är riktigt kär så får man fjärilar. Fjärliar och lycka, det är så jag känner i alla fall. Men jag skulle aldrig rubba det i fansens ansikten. Jag älskar mina fans och jag skulle aldrig göra det mot dem. Det är mitt privatliv och jag vill hålla det åt sidan. Jag har inte många saker som jag kan hålla för mig själv men det är en sak. Jag är väldigt lycklig. Och mina fans är lyckliga för min skull."

Justin, vi hoppas att du stannar precis så här och ni två är ett galet bra par.

Andra nyheter, så har 'Boyfriend' sensationen setts på en strand i Los Angeles igår eftermiddag, det var en ny photoshoot. Tonårs stjärnan såg avslappnat trendig ut med en flannel väst, vit t-shirt och trasiga jeans.

-Justindrewbieber


Category: intervjuer
2012-06-30 / 16:54:33

Justin Bieber: Abryter upprört en intervju


Åh nej! Justin blir extremt upprörd efter att radio DJ jämför honom med Justin Timberlake och skämtar om One direction och Justins mamma! Det blir riktigt intensivt och han lägger på luren - lyssna på intervjun!

Justin Bieber gjorde en mycket ansträngd intervju med Detroit's 106.7 show, "Mojo in the Moring" idag och det slutade med att han la på luren! Allt skedde efter att frågor som involverade One Direction och Harry Styles dök upp.

Intervjun med Justin startade vänskapligt och gulligt med DJn som gav Justin komplimanger för hans välgörenhet och hans nya Believe album, men det blev lite awkward när Moho försökte ge Justin beröm för låten "Believe" genom att säga, "Jag trodde att det var Justin Timberlake." Mojo tillägger, "Jag hoppas du tar det som en komplimang, jag menade det så."

Men Biebs var inte nöjd. "Det är galet för att våra röster är låter inte likadant. Jag menar, att säga att jag låter som någon annan är inte riktigt en komplimang."

De fortsatte konversationen, pratade om Mariah Yeater och Justin's låt "Maria" och när Mojo tar upp One Direction och Justin's nya vänskap med gruppen. Bieber kallar dem "Bra killar" och säger, "De var i stan för ett tag sen och kom över osv." Han verkade dock inte så intresserad av att prata om saken.

Det är nu som intervjun började gå neråt. "Oroar du dig för att Harry är runt din mamma, eftersom att han verkar gilla äldre kvinnor?" Skämtar Mojo. "Jag tror att du ska oroa sig för mig runt din mamma, bro." Fräser Bieber.

"Justin min mamma är död så tyvärr skulle det inte funka." Avslöjar DJn, vars mamma faktiskt är avliden.

Vid denna punk lägger Justin på och hans folk från skivbolaget tar telefonen och säger, "Hej, så han blev lite upprörd med frågorna och kommer troligen inte tillbaka."

DJn förklarar för hans fans att anledningen till att han frågade Justin om Harry Styles och hans mamma från första början var för att i en relativt ny intervju sa Selena att Justin skojade om Harrys smak för äldre kvinnor! Så det var faktiskt ett skämt Justin hade gjort från första början!
-justindrewbieberCategory: videosar
2012-06-30 / 16:53:56

Justin @ Radio Disney


Justin sjunger usher's sexiga låt, "Climax"
Wow! Justin Bieber gjorde en cover av Usher's sexigaste song någonsin i en radio intervju med KIIS 102.7 - checka in videon nedan!

Justin Bieber visar sin kända falsett i den här nya videon av honom där han sjunger sin mentors låt, "Climax."

Justin sjöng Usher's mogna låt medan han pratade med JoJo på radion. Tror du att han sjöng denna sexiga sång till sin flickvän Selena Gomez?
-justindrewbieber

Category: bilder
2012-06-30 / 16:30:12

Justin & Selena på Disneyland

@Donovan_Shelby: "I just met Justin Bieber at Disneyland and I can;t breathe and he said hi to me  twice and Selena smiled at me and OMG WHAT IS LIFE"
 
StarFeineOnline: "Selena Gomez och Justin Bieber njuter av en dag på Disneyland. Bara besökt CarsLand för att åka Racers Radiator Spring!"

Category: bilder
2012-06-30 / 16:28:47

Willow Smith med en JB skylt docka!


Category: videosar
2012-06-30 / 16:28:22

Nya Viddy videos:


Alfredo: "Jazzy and I"

Justin: "Jimmy"

Category: News!
2012-06-30 / 12:32:31

Selena: Justin & One Direction grabbarna är bra vänner!


I en slitterny intervju, avslöjar Selena att Justin är ett stort fan av det brittiska pojkbandet! Fortsätt att läsa för att se vad hon sa.

Selena Gomez måste dela Justin Bieber med One Direction pojkarna! 19-åringen berättar allt om Justin och One Direction's bromace för UK’s The Mirror.

"Justin har blivit riktigt bra vän med killarna!" Det är jättekul att höra! Justin berättade nyligen för BBC Radio 2 att killarna har varit hos honom för ett pool party! Vad kul!

-justindrewbieber


Category: bilder
2012-06-30 / 12:31:58

Justin lämnar en sushi resturang @ Toluca Lake, CA

Category: bilder
2012-06-30 / 12:31:17

Ny bild


Category: photoshoots
2012-06-29 / 12:01:00

Ny photoshootCategory: videosar
2012-06-29 / 12:00:31

Justins intervju med Bethenny